Sanitair

Wij verzorgen al jaren sanitaire installaties op professionele wijze. Zowel voor uw badkamer als uw wc verzorgen wij uw aansluitingen, zonder daarbij de afwerking uit het oog te verliezen. Dit degelijk vakmanschap wordt gecombineerd met uitstekend materiaal van bekende kwaliteitsvolle merken. Met ons als installateur in combinatie met onze leveranciers kunnen wij u een degelijke sanitaire installatie garanderen.

Badkamer sanitair

U wilt een nieuw bad, douche of kraan? Of simpelweg een nieuwe badkamer? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij verzorgen het totaalpakket voor de uitbreiding of vernieuwing van uw badkamer. U kiest het uitzicht, wij leveren het materiaal en zorgen voor de installatie met een mooie en degelijke afwerking. U hoeft zichzelf geen zorgen te maken, enkel maar te genieten van het oogverblindende resultaat.

Voor de afwerking van uw badkamer kunnen er vloertegels en/of wandtegels geplaatst worden. U kan kiezen voor een klassieke stijl van tegels, maar ook natuursteen of andere configuraties zijn mogelijk. U kiest zelf uit een ruim gamma, van uw vloer over uw badkamer meubelen tot uw plafond.

WC sanitair

Ook het kleinste kamertje wordt door ons voorzien van alle gemakken. Een WC of wastafel vervangen of het geheel vernieuwen met aangepaste tegels, alles is mogelijk. De montage van de materialen gebeurd uiterst professioneel dankzij onze jarenlange ervaring in deze werkzaamheden.

Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent. U krijgt van ons een duidelijk beeld van de voorziene aanpassingen in een vooraf vastgesteld tijdskader.


Bekijk onze projecten